traning

Tomteträning – god jul!

av Terese Alvén i kategorin Träning, Inspiration den

tomtetraning2

Jag har inte haft ett uns julkänsla – men som genom ett trollslag, när det väl är julafton kan jag inte låta bli att få julstämning. Dels för att vi spelat julmusik hela morgonen, mamma har lagat risgrynsgröt och vi har dekorerat lägenheten. Men mestadels för att Charles är så uppspelt! Han frågar gång på gång när jultomten ska komma och han är alldeles lycklig. Härligt att se, julen är verkligen barnens högtid.

Glenn och jag startade dagen med ett tomtepass i gymmet. Jag sprang 3 km, körde lite styrka och avslutade sedan med några varv i poolen. Nu väntar vi på att min bror som precis har landat i Thailand ska komma hit, sedan blir det risgrynsgrötsfrukost. I eftermiddag blir det packetöppning följt av middag på restaurang.

Ha en underbar jul kära läsare! Njut, skratta och ha en fantastisk dag. 

tomtetraning3
tomtetraning1