halsa

Tjejmilen – video, intervju och bloggtjejer

av Terese Alvén i kategorin Löpning, Inspiration den

Vilken härlig energi vid start- och målområdet av Tjejmilen. Regnet som kom och gick märktes knappt. Men så var jag rätt skyddad av både regnjacka och gummistövlar. Lerigt var det dock ganska rejält på fältet.

Intervju medan Charles sov sig igenom hela Tjejmilen-upplevelsen.

Efter en intervju med Discovery channel/TLC ställde jag mig vid målet för att kolla på de snabbaste tjejerna. Här springer vinnaren Karoline Bjerkeli Grövdal och tvåan Isabellah Andersson i mål.

Även starka bloggkollegor hann jag uppfatta bland de allra bästa. Lite suddiga bilder, men jag är riktigt imponerad av deras finfina insatser. På bilderna nedan ser ni bland annat Anna, Miranda, Mia, Charlotte och Sofia.

Charlotte, Miranda, Mia, Anna och Sofia.


Nästa år ser jag fram emot att också stå på startlinjen. Har alltid gillat Tjejmilen då det är en tävling med skön stämning och trevlig terräng.