halsa

Tjejmilen 30 – het löpning!

av Terese Alvén i kategorin Löpning, Samarbeten den

Tjejmilen var varm idag. Galet varm om ni frågar mig. I alla fall var det så min kropp uppfattade loppet. Tycker inte att jag brukar ha några problem att springa i varmt väder, men idag var det inte min dag. Jag var konstant törstig och var kokhet i ansiktet en bra stund efter målgång. Känslan under loppet var inte min bästa. Det var trångt och jag fick springa fram och tillbaka för att kunna ta mig framåt. Mina ben var sega och tunga.

Jag kom i mål på 53:32, en sämre tid än Midnattsloppet, men min känsla under loppet var att jag sprang ännu långsammare, så jag blev ändå rätt nöjd. Inte mitt bästa lopp, men jag blev i alla fall glad av folkfesten innan och efter löpningen.

När jag kom hem sa mormor till Charles att han skulle säga ”grattis mamma” när jag visade honom medaljen (som han blev imponerad av). Då säger sötungen ”Grattis mamma på födelsedagen”. Barn är verkligen underbara. Tror de har haft ganska många födelsedagsfirande på förskolan senaste tiden, så i hans värld är det endast då man säger grattis.


Jag fick en ”Run Fast”-t-shirt från Intersport, men det var inte ett budskap som min kropp tog till sig idag.