arkiv

The Academys event 090913

av Terese Alvén i kategorin Event/konvent den

Johanna Andersson posar, bilder från coren och från föreläsningen.

Johanna Andersson posar, bilder från coren och från föreläsningen.

Det borde nästan vara förbjudet att supa in så mycket energi och adrenalin som jag har gjort i helgen. Igår handlade det mycket om glädje, idag handlade det såklart också mycket om glädje, men även om kunskap och utveckling.

The Academy bjöd på föreläsningar och workshops i funktionell träning av olika slag, cykelklasser, core, step up och dans. Det går ju inte att vara med på allt, så det jag deltog i var Caramel Core med Johanna Andersson, Music & Joy (cykelklass) med Linda Svensson och föreläsningen ”Välj ”rätt” mat” med Susanne Gustafsson (den berättar jag mer om senare). Jag var mycket nöjd med mina val!

Johanna bjöd på en utmanande coreklass som hon döpt till Caramel Core med värme, styrka och rörlighet. Igår skrev jag att Åsa är en solstråle på scen, och Johanna är inte sämre hon. Det syns att hon älskar sitt jobb och hennes energi smittar. Hon får mig till och med att vilja träna yoga bara för att hon strålar så mycket när hon pratar om det!

Music & Joy var en cykelklass som just gick ut på att ha roligt samtidigt som man tränar till olika typer av musik. Den ordinarie instruktören låg hemma i influensa, men Linda Svensson hanterade stafettpinnen toppenbra! Jag hade ett leende på läpparna i princip hela klassen.

Är du intresserad av att gå på ett The Academy-event i framtiden. Håll koll på hemsidan där du hittar info när det är dags igen.