inspiration

Terese tipsar – PT Kvinna

av Terese Alvén i kategorin Inspiration den

PT Kvinna

Igår damp senaste numret av PT Kvinna ner i min brevlåda. Från och med detta gula våriga nummer hittar ni två sidor som jag ligger bakom, nämligen ”Terese tipsar”. På mina sidor väljer jag ut mina favoriter bland hälsoböcker, träningskläder och prylar, nyttig mat och andra saker som underlättar en hälsosam livsstil.

Väldigt roligt uppdrag för mig som gillar att ha ett finger i luften och känna av vad som är trendigt och nytt just nu och ett bra sätt att förutom i bloggen dela med mig av det jag gillar till fler träningsintresserade.

Och det bästa med PT Kvinna är att det är träning för den vanliga kvinnan. Alla texter skrivs av personliga tränare och i tidningen lyfts alla kroppstyper, utmaningar och situationer fram. Hurra för det!

PT Kvinna