shopping

Teknik och annat

av Terese Alvén i kategorin Shopping den

Spanade in en iPad igår.

Spanade in en iPad igår.

Jag har sedan länge en iPhone men är inte så iPhone-frälst som många andra är. Trots det blev jag lite sugen på en iPad när jag fingrade lite på den plus kollade in bloggen under vår shoppingrunda igår. Kanske ett bra köp att göra i New York om ett par månader? En iPad 2 med rosa skal vore inte så dumt. Förutom träningskläder och inredningsdetaljer (särskilt nu mitt under vår flytt) älskar jag att handla teknikprylar!

(Kan förresten meddela att blåbärspajen nästan är ännu godare idag. Lite väl sött eftermiddagsfika kanske, blir nog en liten blodsockerdipp snart – men väldigt gott, och någon gång ibland fungerar det i en hälsosam vardag.)

Nu ska jag packa träningsväskan inför kvällens cykelklass på Sats Hötorget. Ser fram emot att få inviga helgens fynd på fötterna!