tavlingar

Tävling: vinn take-away-blender från OBH Nordica

av Terese Alvén i kategorin Tävlingar den

Var med och tävla om en take-away-blender perfekt för sommarens smoothies och gröna drinkar. I dagens vinst ligger den smidiga och kraftfulla blendern Power Rocket från OBH Nordica, som lanserades i maj. Jag testade den själv för ett par veckor sedan och gillade den. Därför är det extra roligt att nu kunna tävla ut en likadan till någon av er.

Smoothies och gröna drinkar

Smoothies är ett snabbt och gott sätt att få i sig nyttigheter och näring. I veckan blev jag av en kollega bjuden på en kall smoothie till mellanmål med babyspenat, avokado, banan, fryst mango, ingefära och en skvätt apelsinjuice. Så krämigt och gott. Nästan som att dricka en svalkande glass till eftermiddagsfikat. Men betydligt mer näringstätt.

Vinn take-away-blender från OBH Nordica. Perfekt att göra smoothies i.

Vinn take-away-blendern Power Rocket från OBH Nordica. Perfekt att göra smoothies i.

Take away smoothie + power
Den innovativa och dynamiska Power Rocket togs fram med det hektiska livet i åtanke och för att underlätta tidsbrist i vardagen men utan att göra avkall på nyttig livsstil. Med en motor på 1000 W förvandlas favoritingredienserna till ett hälsosamt mellanmål på nolltid. Och självklart så tar du med din smoothie i en av de två praktiska take away-muggarna som följer med din blender. (Värde 1 399 kr.)

Tävla om take-away-blendern

  • Gilla min sida på FB
  • Skriv en kommentar till detta inlägg och svara på frågan vilka ingredienser du använder i din favoritsmoothie
  • Motivera varför just du vill dricka goda smoothies i sommar
  • Senast 16 juli behöver jag ditt svar, då utser jag en vinnare och meddelar i bloggen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till!


Anki Kihlström

Jag gillar smoothies som är mer som juice i konsistensen och inte för krämig. Därför blandar jag gärna ned olika frukter utifrån säsong och gör min alldeles egna vitaminbomb. Banan, kiwi, blåbär och jordgubbar är några favoriter som gärna slinker ned.
Jag vill gärna dricka det i sommar för att svalka min varma kropp som skall få jobba med diverse renovering både hemma och i föräldrarnas stuga i sommar. Perfekt med denna som snabbt, gott och nyttigt kan lösa mellanmålen då!

Elin

Jag har en favorit jag återkommer till:
3dl kokosvatten
1banan
Toppar upp med blåbär och hallon

Två portioner, alternativ en stor :)

Kommentering är avstängd.