halsa

Tävling: vinn startplatser till 3 olika lopp 2018

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Gott nytt år! För att fira in det nya året kommer här en nyårstävling som kan ge dig ett mål att sikta mot i sommar och höst. Vinn startplats till ASICS Stockholm High Five, STHLM Urban Trail eller Tjejmilen.

Jag älskar att springa lopp. Det ger mig ett bra mål att sikta mot, det är roligt att uppleva rörelseglädjen tillsammans med andra och den energi och kraft som finns runt ett välarrangerat evenemang håller i sig bra mycket längre än tiden det tar att komma i mål.

Jag har förmånen att på Marathongruppen få jobba med en mängd fantastiska lopp i Sverige och jag har valt ut tre lopp där jag nu tävlar ut startplatser till er. Kanske vill du återuppleva ett lopp du tidigare har kört, eller så vill du testa en ny utmaning. Man behöver inte springa maraton (om man inte vill), de lopp jag har valt ut här kan alla klara av med några löppass i ryggen.

ASICS Stockholm High Five

ASICS Stockholm High Five. En spännande nyhet 2018!

ASICS Stockholm High Five. En spännande nyhet 2018!

Spring 5 km i premiären av detta nystartade lopp som inviger ASICS Stockholm Marathon-helgen. ASICS Stockholm High Five är loppet för alla som vill känna på den sköna marastämningen. Oavsett om du ska springa maran dagen efter, om du kommer stå i publiken och heja fram maratonlöparna eller om du bara känner dig sugen på en kul aktivitet en fredagkväll.

STHLM Urban Trail

STHLM Urban Trail. Spring in i spännande byggnader.

STHLM Urban Trail. Spring in i spännande byggnader.

Den 12 augusti 2018 är det dags för andra upplagan av STHLM Urban Trail, en unik löparupplevelse mitt i city som skapade succé bland löpare och i sociala medier första året. Evenemanget startar och har målgång på en av Stockholms vackraste platser. Banan är cirka 10 kilometer och tar dig genom stadens gator, gränder och trappor. Du springer inte bara förbi, utan in i och igenom ett gäng kända och okända byggnader. Så här såg det ut när jag sprang STHLM Urban Trail förra året.

Tjejmilen

Tjejmilen - en fantastisk tjejfest.

Tjejmilen – en fantastisk tjejfest.

Den 1 september 2018 är det dags för Tjejmilen – Sveriges största event bara för tjejer. För 35:e året i rad samlas tusentals tjejer i Stockholm för att springa 10 kilometer. Kom och upplev det mäktiga när hela Stockholm vibrerar av tjejkraft.

Tjejmilen är det första loppet jag sprang – för en väldans massa år sedan – och det är även ett lopp jag har återkommit till gång på gång som löpare. Och jag är inte ensam, runt 25 000 tjejer springer loppet.

För att tävla

Inne på min Facebooksida finns tre inlägg upplagda, ett för varje lopp. Välj det lopp du vill tävla om startplats till (går bra att tävla på alla) och kommentera det inlägget.

  • Skriv en motivering till varför du vill springa loppet och svara på frågan vad du mest ser fram emot träningsmässigt med 2018.
  • Senast den 7 januari behöver jag ditt svar, därefter utser jag tre vinnare.
  • Vinnarna meddelas via PM samt publiceras i tävlingstrådarna på Facebook.