halsa

Tävling: vinn startplats och sportdryck

av Terese Alvén i kategorin Löpning, Tävlingar den

Vinn startplatser och Gatorade.

Vinn startplatser och Gatorade.

Utmaning – vinn en startplats till Stockholm Halvmarathon!

Nu har du möjlighet att tillsammans med mig och Gatorade vinna en startplats till Stockholm Halvmarathon som går av stapeln lördagen den 11 september 2010. Stockholm Halvmarathon är ett populärt lopp på 2,1 mil som i år arrangeras för tionde gången. Banan går genom Stockholms innerstad med start vid Kungliga slottet och målgång i Kungsträdgården.

I år är intresset för Stockholm Halvmarathon större än någonsin och tillsammans med dem och huvudsponsorn Gatorade lottar jag nu ut 5 startplatser. Gatorade lottar även ut några tröstpriser i form av sportdryck, då det är viktigt att träna med samma dryck som man kommer dricka under ett långdistanslopp, så om du ska springa Halvmaran kan det vara värt att börja testa Gatorade under sommarens träningspass!

Var med och tävla genom att svara på denna enkla fråga: Vilken jamaicansk sprinter sponsras av Gatorade?

Skicka ditt svar till sparkibaken@gmail.com och märk mejlet ”gatorade”. Skriv även dessa uppgifter i mejlet då det behövs för att kunna anmäla vinnarna till loppet:
Personnummer:
Förnamn:
Efternamn:
Adress:
Postnummer:
Ort:

Gatorade har precis lanserats i Sverige. De smaker som är först ut svartvinbär, citron och apelsin. Gatorade är en sportdryck helt fri från konstgjorda färgämnen, sötningsmedel och konserveringsmedel.

Senast den 11 juli kl 12:00 behöver jag ditt svar. Då utses vinnarna!

Update: tävlingen är avslutad. Håll koll i bloggen för nya tävlingar.