tavlingar

Tävling: Vinn sportiga lurar från Plantronics

av Terese Alvén i kategorin Tävlingar den

I dagens vinst ligger ett par sportiga lurar från Plantronics. Jag har själv testat dessa lurar och gillar dem skarpt, därför är det extra roligt att tävla ut ett par likadana till någon av er. Jag har nästan alltid något i öronen när jag är ute och springer. Det är bara undantagsvis som jag känner behov att bara ha naturen och mina egna tankar i huvudet. Att lyssna till bra musik eller inspireras av en podd i öronen under träning ger en extra kick. Och eftersom jag själv älskar rosa är jag extra glad över att få tävla ut ett par ursnygga i den färgen.

Vinn sportiga lurar från Plantronics.

Vinn sportiga lurar från Plantronics.

Plantronics BackBeat FIT

Plantronics BackBeat FIT – Vattentäta och trådlösa hörlurar med ett kraftfullt ljudpaket. Med dessa kontrollerar du din musik och dina samtal med ett enda knapptryck. Finns i flera färger, men i vinstpotten ligger ett par läckert rosa! (Värde: 1 295 kr)

Var med och tävla

  • Gilla min sida på FB
  • Skriv en kommentar till detta inlägg och svara på frågan vilken låt du helst tränar till just nu
  • Motivera varför just du ska vinna lurarna
  • Senast 16 juli behöver jag ditt svar, då utser jag en vinnare och meddelar i bloggen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till!


Elin

Jag har en spellista som heter Springa, de första låtarna jag lade till i listan är från sex år sedan då jag skulle springa Lidingö Tjejlopp. Därefter har jag lagt till några låtar varje år, en löptur utan den listan är ingen löptur. Favoritlåten just nu är Goodness Gracious med Ellie Goulding, den är peppig och ger mig bra energi! :)

Anki Kihlström

Jag tränar helst till ”Jag vill vara din Margareta”, kan inte förklara det mer än att den låten och framförallt texten gör mig glad utifrån och in!
Då jag har små öron har jag väldigt svårt att hitta lurar som sitter kvar när jag är ute och springer, så dessa skulle vara helt fantastiskt att vinna så jag skulle få börja uppleva musiken när jag springer igen!

Helena

Ja, jag har ju inte kommit igång med någon träning sedan min tremånaders kom. Innan dess var jag sjukskriven pga foglossning, så kunde inte ens tänka på att ta en promenad. Vilken skillnad denna tredje gång jämfört med första gången.
Mina spellistor domineras nuförtiden mest av tex Klas klättermus… Men är det en låt som vi inte kan sitta still till här hemma är det Anton Hagmans: Kiss you goodbye, eller ska jag säga nummer sex. Barnen blev förkrossade när melodifestivalens final togs bort från play.
Behöver jag berätta att jag och hörlurar hittills varit ett stort skämt, då jag lyckas slarva bort mina sladdriga minst tre gånger om dagen. Jag skulle helt klart behöva en nystart med nya fräscha, bra lurar!

Mirja

En riktig kraftlåt för mig är Lift me Up med Five finger death punch. Älskar att träna till musik. Saknar dock i dagsläget bra lurar för att optimera upplevelsen, såväl ute i terräng, som inne på gymmet. Och ett par i rosa skulle matcha mina nyinköpta tight perfekt.

Kommentering är avstängd.