tavlingar

Tävling: vinn sköna barnkläder från me&i

av Terese Alvén i kategorin Tävlingar den

meandi1

JULKALENDER. Imorgon drar min julkalender i bloggen igång. Jag har 24 härliga luckor med vinster för både små och stora. Men redan idag då det är första advent och julfirandet har börjat tjuvstartar jag med en tävling.

I dagens tävling kan du vinna något av plaggen från me&i som syns på bilderna i detta inlägg. Vinnaren får välja mellan plaggen Traffic jam, Monster tröja, Big Dots tunic och Lovely hearts tunic. Dessa sköna plagg är från höstkollektionen och funkar fint för barnen att leka och röra sig i som ni ser på bilderna ovan! Nästa release av nya kläder sker i slutet av januari, kanske vill du boka en visning till våren redan nu.

I samarbete med me&i.

För att tävla, skriv en kommentar till detta inlägg.
– Svara på frågan: Vad heter min (Tereses) bok om familjeträning som släpptes tidigare under hösten?
– Motivera varför DU vill vinna.
(Obs, var noga när du skriver din mejladress, det är via den jag kontaktar vinnaren.)

Du har endast idag på dig att tävla, imorgon utser jag en vinnare. Lycka till!

meandi_trafficjam