tavlingar

Tävling: New Moon

av Terese Alvén i kategorin Tävlingar den

Bild från nya New Moon.

Bild från nya New Moon.

Många bloggar har redan tävlat ut biobiljetter till New Moon, uppföljaren till den fina kärleksfilmen med vampyrer Twilight. Och nu är det dags för mig att tävla ut två biljetter. Så håll tummarna att det blir du som får ta en paus från träningen och bjuda med någon trevlig på en biokväll!

När jag såg den första filmen hade jag ingen aning om att det var vampyrer med – hade jag vetat det så hade jag nog tackat nej till att se den. Jag är inte särskilt förtjust i filmer med övernaturliga inslag. Men, jag älskade den första filmen och ser mycket fram emot att få se premiärvisningen av del två.

Biljetterna som jag tävlar ut är till valfri visning efter premiären den 20 november, och det är alltså en vinnare som får två biljetter.

För att tävla:
– skriv en kommentar till det här inlägget om varför just du behöver få vinna en biokväll i höstmörkret.
– tävla på fram till den 4 november kl 12:00. Då utser jag en vinnare.

(Förresten – vinnarna till Omega-3-tävlingen är utsedda och har fått beskedet via mejl. Extra grattis till Anki som vann förstapriset!)

UPDATE: tävlingen är avslutad. Vinnaren kommer att meddelas och presenteras inom kort.