Tävling: instruera på Spinn of Hope

av Terese Alvén i kategorin PT & Instruktör, Tävlingar den

Foto lånat från Barncancerfonden.

Foto lånat från Barncancerfonden.

Alla spinninginstruktörer – hör upp. Detta är en tävling för er! Den 26 mars går årets upplaga av Spinn of Hope av stapeln – ett evenemang som utspelar sig runt om i Sverige i cykelsalar för att samla in pengar till Barncancerfonden. Läs mer om Spinn of Hope här.

I samarbete med Selma Spa+ i Sunne anordnar jag nu en tävling. Selma Spa+ är ett av de ställen som kommer att hjälpa till och samla in pengar genom att ha 12-timmars spinning, eller rättare sagt 12 st entimmes spinningpass efter varandra under en dag, från 7.00 på morgonen till 19.00 på kvällen. Därefter ordnas en gemensam middag.

Jag kommer att vara en av de instruktörer som instruerar en timme under dagen, och nu har fler chansen. Vill du instruera på Selma Spa+ den 26 mars – tävla här! Allt är välkommet – vad har du för idé vad du vill göra? Något särskilt tema eller upplägg?

Tävlingen går till så här:
– mejla till sparkibaken@gmail.com och berätta kort om dig själv. Berätta även vad du vill instruera för typ av klass och varför vi ska välja dig.
– till den 12 mars kl 12:00 kan du tävla.
– jag och Selma Spa+ kommer gemensamt att utse vinnaren (eller vinnarna ;-) ).

Priset innebär att du får instruera en klass under Spinn of Hope-eventet samt får bo två nätter inklusive helpension på härliga Selma Spa i samband med eventet. Jag kommer även göra en kort intervju med vinnaren och publicera den här på bloggen.

Lycka till alla spinninginstruktörer!

På Selma Spa+ kan du även koppla av! Foto: Selma Spa.

På Selma Spa+ kan du även koppla av! Foto: Selma Spa.