bocker

Tävla och vinn min nya bok!

av Terese Alvén i kategorin Böcker den

TRÄNA TILLSAMMANS MED FAMILJEN. Efter en veckas vila och träningsförbud av hudläkaren tränade jag åter denna morgon. Otroligt härligt! Jag riktigt njöt av min timme på instruktörscykeln. Dessutom var salen nästintill fullsatt, kul att många hittar tillbaka in i salen nu när mörkret smyger sig på. Även om jag såklart förespråkar att även försöka vara utomhus och träna. Men när jag kör klass får ni gärna komma in.

Förresten, är du sugen på min nya bok har du möjlighet att vinna den i en Instagram-tävling av Lekmer.se. Ikväll utses en vinnare. Gör så här för att tävla: 1.) Ta ett foto på dig och ditt/dina barn när ni tränar, gympar eller utför någon aktivitet tillsammans. 2.) Publicera fotot på Instagram med hashtag #lekmertillsammans Obs! Din profil måste vara öppen under tävlingen så att vi kan se din bild.

Om du inte vinner finns boken även till försäljning på bland annat Lekmer.se.

lekmer_instagram

Foto på mig i bakgrunden: Jane Haglund.