kosttips-recept

Taco och tårta – inte bara träning i mitt liv …

av Terese Alvén i kategorin Kosttips & recept den

… om det nu var någon som trodde det. Men i en träningsblogg som detta är blir det lätt mest fokus på träning. Men hälsa är så mycket mer än … Läs mer

Perfekt med skålar att plocka från med tre barn runt bordet.

Perfekt med skålar att plocka från med tre barn runt bordet.

… om det nu var någon som trodde det. Men i en träningsblogg som detta är blir det lätt mest fokus på träning. Men hälsa är så mycket mer än så. Som vänner, god mat och tid för samtal, skratt och reflektion. Och mitt liv består av många fler ingredienser än vad som ryms i denna blogg, ibland bjuder jag på glimtar bakom kulissen till det som är mer privat.

Med långväga middagsgäster (ända från Shanghai) bjöd vi på svensk taco till middag och fluffig prinsesstårta till efterrätt. En måndag med extra mycket guldkant, vilken lyx att få umgås ett par timmar med några av mina viktigaste personer som bor på andra sidan jorden. Det bästa med nära vänner är ändå att även om det var flera månader sedan vi senast sågs kändes det som att det var i förrgår.

Vilken lycka att få ha kärlek från familj och vänner i mitt liv. Det är något som är lätt att ta för givet, men som är långt ifrån självklart för många. Jag är otroligt tacksam över alla som berikar mitt liv på något sätt, och som jag också förhoppningsvis ger lika mycket tillbaka till.

Mosade hallon i botten av tårtan - supergott!

Mosade hallon i botten av tårtan – supergott!

Prinsesstårta från Vete-katten som jag var och handlade idag.

Prinsesstårta från Vete-katten som jag var och handlade idag.