intervjuer

Sveriges mäktigaste träningsblogg!

av Terese Alvén i kategorin Intervjuer & Inspiratörer, Inspiration den

Twingly publicerar idag sin Twingly Report Fitness där de listar Sveriges 25 mäktigaste träningsbloggar utifrån hur många andra som har länkat till bloggen. SPARK I BAKEN ligger på första plats och i pressmeddelandet som skickades ut tidigare imorse från Twingly säger jag såhär:

– Det är alltid kul att bli uppmärksammad för sitt arbete med bloggen, säger Terese Alvén som driver Spark i baken. Mäktig är ett stort ord, jag är nog lite för ödmjuk för att själv förknippa mig med det, men jag är stolt över att kunna förmedla en sund syn på hälsa till många läsare. Det är viktigt för mig då det finns mycket hälsohets på nätet, det gäller att hitta en balans i livet.

Tack alla läsare för att ni läser och länkar till mig!