halsa

Svenska golfare i Thailand

av Terese Alvén i kategorin Golf den

Golf i Thailand är en populär aktivitet för många svenskar – även dagen innan julafton. Det finns mängder av bra banor och vädret är perfekt för golf om man startar tidigt på morgonen.

Jag njuter av min jul.

Jag njuter av min jul.

Det är dagen innan julafton. Hade jag varit i Sverige skulle jag troligen slå in julklappar, städa, förbereda julmat (vid firande hemma), träna och spela bingolotto på uppesittarkvällen (jo, det är sant – älskar uppesittarkväll). Men ändå rätt skönt att slippa det i år och istället spela en runda golf med min make och min pappa, sedan hem till mormor och barnen – äta lunch, bada i poolen, leka tillsammans och kanske ta en massage ikväll. De få julklappar vi köpt till barnen är redan inslagna och julmaten slipper vi fixa, istället väntar buffé på Hilton imorgon. Kanske inte samma julkänsla som i Sverige, men jag passade på att få min beskärda del av julmust, lussekatter och julkalkon innan jag åkte, så jag har ingenting emot andra smaker nu. Även om jag leker med tanken på att fira i Sverige nästa år … men det sa jag å andra sidan förra julen med, och här sitter jag igen och känner att jag är precis där jag vill vara – med min familj i värmen.

Ser ni de rosa näckrosorna i dammen? Så fint!

Ser ni de rosa näckrosorna i dammen? Så fint!

Par 3-hål.

Par 3-hål.

Bollen flyger rakt och långt ... men landade tyvärr i bunkern.

Bollen flyger rakt och långt … men landade tyvärr i bunkern.