Sunshinepodden av 4good – intervju om ätstörningar, rörelseglädje och hur vi kommer igång!

av Terese Alvén i kategorin Terese Alvén den

Sunshinepodden.

Sunshinepodden.

För någon vecka sedan var jag och besökte inspirerande Marie och Carina som driver det kvinnliga nätverket 4good samt ger ut Sunshinepodden. Under en intressant timme pratade vi om allt från ätstörningar och beachform till rörelseglädje, intressanta lopp och hur man får igång den där tonåringen som helst sitter framför datorn och spelar. Avsnittet med mig i Sunshinepodden släpptes i söndags när jag sprang maraton och har du inte hunnit lyssna på det än kan det bli trevligt sällskap i lurarna under en löprunda eller promenad i helgen.

Härligt att få hänga en timme med Carina och Marie och snacka om viktiga ämnen som jag brinner för.

Härligt att få hänga en timme med Carina och Marie och snacka om viktiga ämnen som jag brinner för.

Ut och njut och lyssna in avsnittet som fått rubriken: Träningen som gör dig glad! Du hittar podden där poddar finns.

Psst … världen är bra liten ibland. Det visade sig att Carina har bott i en villa två hus(!) från den villa där jag nu har flyttat in. Synd att jag inte får njuta av henne som granne längre.