intervjuer

Summering 2012 – del 2 (av 2)

av Terese Alvén i kategorin Intervjuer & Inspiratörer, Inspiration den

Det verkar som att det blir en januaribebis … De senaste dagarna har varit de segaste dagarna ever eftersom min förkylning har gjort att jag bara velat stanna hemma. Har mått bättre på dagarna, men två nätter har jag skakat av feber. I natt sov jag däremot ”bra”, förkylningen känns lättare, men förlossningen står still. Därför får ni här del 2 av min årssummering, missade du första delen av min årssummering för 2012, läs den här. Gott nytt år på er underbara läsare!

5-10 juli – Jag flyger till San Diego och är med på IDEA Convention. På bilden nedan står jag med mina SATS-kollegor Ari och Norberto. En grymt häftig resa!

24 juli – Jag och Glenn är på det stora ultraljudet där allt kontrolleras att det ser bra ut. Vi frågar även om könet och det är en tjej.

14 aug – Rolig träff med mina läsare som får testa Deadball på SATS. Tyvärr hindrar graviditeten mig från att delta själv i övningarna, men det är roligt att titta på också. På bilden nedan syns en väldigt glad Olle och en väldigt glad Suzan.

25 aug – Jag anordnar en läsarträff med frukost och shopping på Röhnisch Brand Store.

16 sep – Plåtning med Jane. Dels till ett fortfarande hemligt projekt, och dels till omslaget av min bok. Vi fick trixa lite för att jag inte skulle se gravid ut på bilderna. Det var inte riktigt tanken med bokomslaget.

4 okt – Jag testade ett bra TRX-pass som funkar för gravida med PT:n Pernilla Gunnskog på SATS Spårvagnshallarna.

11 okt – Jag testade spännande gravidpilates med Anna Grisotti.

16 okt – Plåtning med B.A.B.Y-gänget. Fantastiska tjejer som jag är glad över att lära känna allt mer.

26 okt – Jag instruerar sista gruppträningsklassen på SATS på några månader.

1 nov – Vi släpper biljetterna till Fazer Blogger Boot Camp och de 130 platserna säljer slut på mindre än ett dygn.

12 nov – Min bok VIKTIG går att bevaka på boksajterna.

14 nov – Jag anordnar två läsarträffar under en och samma kväll med Casall där Matthew Griffith instruerar två T.O.D:s.

7 dec – Twingly utser Spark i baken till Sveriges mäktigaste träningsblogg.

20 dec – Jag rös och fick tårar i ögonen. Overklig känsla att få sin bok i handen för första gången.

24 dec – Julafton och mitt beräknade förlossningsdatum kom och gick, men bebisen ville inte lämna min mage riktigt än.

26 dec – Jag roar mig med styrketräning i väntan på min förlossning.

28-31 dec – förkyld och frustrerad gravid … men snart så …

Tack för ett fantastiskt år!