traning

Styrketräning i kjol

av Terese Alvén i kategorin Träning, Mode & Trender den

Det var ett tag sedan som jag fick till ett styrkepass i gymmet. Har mest kört några styrkeövningar i samband med mina spinningklasser senaste tiden, men idag blev det enbart fokus på styrka! Jag valde att fokusera på stora muskler och att träna igenom hela kroppen. Det blev benböj med boll bakom ryggen, benspark och legcurl i maskin, kissande hunden, planka, bålstabilitet på boll (se bild nedan), latsdrag, bicepscurl med stång, rodd och sneda armhävningar och tricepsarmhävningar mot stången i smith-maskinen.

Ett helt fantastiskt pass om du frågar mig. Kände mig riktigt motiverad att träna och då är träningen som bäst. På mig hade jag tights med kjol och ett linne från Röhnisch. Båda är utan sömmar så de sitter skönt utan att skava någonstans. Och det funkar faktiskt riktigt bra att träna styrka med tights som har en kort tight kjol på sig.

Nu ska jag leka med Charles en stund medan Glenn är i gymmet och tränar. Bra att kunna byta av varandra.