halsa

Höstlöpning med styrka på parkbänk – allt i ett helt enkelt

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Löpning bland höstlöven. Älskar att springa på hösten!

Löpning bland höstlöven. Älskar att springa på hösten!

Det har varit mycket löpning i bloggen i veckan. Och det fortsätter. För även om jag har rapporterat det mesta från förra helgen har jag mer roliga löparäventyr som väntar. Men även om jag älskar utmaningar och nya upplevelser kan den bästa träningen vara den som sker i vardagen. Igår torsdag njöt jag av en alldeles fantastisk 7 km lång runda i skogen vid jobbet. Perfekt för att få känna kroppen arbeta efter några timmar där hjärnan gick på högvarv framför datorn.

Att få se de vackra löven som just nu skiftar som allra bäst i färg, få känna den krispiga vinden i ansiktet, färdas upp och ner för stigar där det gäller att vara alert för att inte snava över en rot eller missbedöma en sten. I söndags när jag sprang i mål på Ragnar Relay var jag så trött, själva löparglädjen kändes långt borta. Men vips så är den tillbaka igen. Mitt i jobbveckan. Mitt i ett helt vanligt träningspass. Åh, så tacksam jag är över min kropp som älskar det här och som mår som allra bäst när den får vara aktiv.

Dagens snygga outfit i vackra höstfärger kommer från Daily Sports. Kul att nu få träna i kläderna jag modellade för förra hösten. Den som väntar på något gott …

Förresten. Jag sprang inte bara i skogen. Jag passade även på att göra några styrkeövningar när jag passerade några bänkar längs rundan. Kika in på min Facebook så ser ni mer!

Modelljobb för Daily Sports förra året.

Modelljobb för Daily Sports förra året.