inspiration

Stora bloggpriset

av Terese Alvén i kategorin Inspiration, Blogg/webb, Event/konvent den

Bilder från kvällen.

Bilder från kvällen.

Roligast under Aftonbladets bloggala var Henrik Schyffert som pratade om det skrivna ordet innan prisutdelningen.

Största applåden fick farmor Gun som definitivt var galans äldsta vinnare. Hon bryter verkligen uppfattningen som många har om att det bara är unga tjejer som bloggar och blir framgångsrika. Själv har jag aldrig läst hennes blogg, men jag får se till att kolla in den lite.

Saltast var laxen som serverades till middag. Den låg kvar på mångas tallrikar …

Roligaste fotografkommentaren till mig ”kommer du från Paradise Hotel?”. (Jag kom nämligen nästan samtidigt som en av killarna från programmet och fotografen hörde nog bara att de andra sa att en från Paradise Hotel kom nu).

Bästa minglet var som alltid att träffa fina bloggkollegor.

Tack Aftonbladet för en trevlig kväll!

Angela, jag och Wille. Angela gjorde även en videointervju med mig. Jag hojtar till när jag vet att den ligger uppe.

Angela, jag och Wille. Angela gjorde även en videointervju med mig. Jag hojtar till när jag vet att den ligger uppe.