halsa

STHLM Challenge

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Sugen på en ny utmaning där upplevelsen och rörelseglädjen är i centrum? Jag vill tipsa om STHLM Challenge.

STHLM Challenge.

STHLM Challenge.

Jag skriver en hel del om löpning i min blogg då det är en av de träningsformer jag älskar allra mest. Vissa veckor är tennis min favorit och andra veckor är det löpning som får mitt hjärta att slå extra snabbt. Och det bästa är – jag behöver inte välja. Jag har tid med båda valen i mitt liv, plus en massa annan skön träning … Ibland är det svåraste att välja bort när det finns så mycket roligt.

I mitt jobb på Marathongruppen har jag fått upp ögonen för en häftig utmaning som startar i år, nämligen STHLM Challenge. Det är en utmaning med fyra lopp med start 6 maj och slut 21 oktober. Visst kan du välja att enbart springa ett eller ett par av loppen. Men roligast är såklart att vara med på hela resan, samla olika färger på t-shirts och få vara med om fyra helt olika upplevelser.

STHLM Trail Run den 6 maj är terrängloppet där du springer på smala stigar och i härlig miljö nära city.

STHLM 10 den 15 juni är Stockholms hetaste mil med ett varv runt Riddarfjärden och skön after run med musik och god mat.

STHLM Urban Trail den 13 augusti är terrängloppet i asfaltdjungeln där du tar dig uppför trappor och genom spännande byggnader. Nyhet för i år!

STHLM Above/Below den 21 oktober är en unik upplevelse ovan och under jord på Söder. Nyhet för i år!

Jag tror att även den som inte är en inbiten löparfantast (än) kommer uppleva rörelseglädje och njuta av de olika loppen. Förhoppningsvis blir vi ännu fler som hittar charmen med att springa!


Annika

Låter som riktigt roliga lopp! Jag vann en startplats till Stockholm Run (7 maj) och det ska visst också vara stads-terräng av någon form med lite berg, trappor osv. Inte min starka gren, men det blir nog skoj.

Mikaela

Detta verkar superroligt. Synd att man bor så långt bort, så det går inte att vara med på alla loppen.

Terese Alvén

Nä, det är svårt att vara med på allt, ibland är ”problemet” att det finns alldeles för mycket roligt att göra :-)

Kommentering är avstängd.