halsa

Springa eller inte springa?

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Kommer jag kunna springa eller inte?

Kommer jag kunna springa eller inte?

Jag är orolig över min löpsäsong. När jag springer känner jag ingenting, men direkt efteråt känns det i ena höften och det blir en träningsvärksliknande känsla samma dag plus dagen efter. Trots att jag sprang så kort igår känner jag fortfarande av höften idag. Nu har jag i alla fall bokat en tid hos en sjukgymnast på Sats Hötorget (bra med duktiga kollegor!) nästa vecka, så förhoppningsvis får jag snart klarhet i vad som kan vara fel och jag hoppas att det är något som enkelt går att fixa med stretch, styrkeövningar eller liknande. Just nu känns Stockholm marathon rätt långt borta för mig – vilket inte är så bra då det bara är två månader dit!