halsa

Spring med team Spark i baken!

av Terese Alvén i kategorin Löpning, Inspiration den

Den 1 oktober är det dags för ToppLoppet och nu är jag på jakt efter mitt team. Vill du springa i lag Spark i bakenanmäl dig här! Jag kommer att bjuda på överraskningar till mina lagmedlemmar samt lite extra pepp. Dessutom träffas vi innan och efter loppet för att ladda tillsammans och sedan varva ner tillsammans.

Du väljer själv om du vill springa 5 eller 10 km – eller om du vill promenera, det går också bra. Så nej, du behöver inte vara världsbäst på att springa, det viktigaste är att du tycker detta verkar vara en rolig utmaning och något som du vill dela med mig och övriga lagkamrater.

Anmäl dig bums! Viktig info vid anmälan: Fyll i de uppgifter som efterfrågas, och när du har valt vilken startgrupp du vill vara med i kommer en ruta upp där du fyller i blogglag: Spark i baken. Detta är mycket viktigt, gör du inte det kommer du inte in i mitt lag. Kostnaden för att springa loppet är 295 kr.

Ser fram emot att få träffa dig den 1 oktober. Läs mer om ToppLoppet här.

Spring med mig i ToppLoppet!