halsa

Spring för Världens Barn på Stockholms Stadion

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Spring för Världens barn på Stockholms Stadion.

Spring för Världens barn på Stockholms Stadion.

Igår morse var jag förbi Stockholms Stadion för att bli intervjuad i P4 Stockholm och prata löpartips inför kvällens event på samma arena. Mellan klockan 17 och 21 var det öppet för alla att komma och springa valfritt antal varv och samtidigt bidra med pengar till Världens Barn. På kvällen hade jag en tennismatch inbokad ett par kvarter därifrån och hela familjen bestämde sig för att följa med mig till Stadion för att värma upp.

Barnen mina var så pepp att springa på bana samt att göra något gott för andra barn runt om i världen. Charles fick även testa att hålla insamlingsbössan efter våra varv runt plan. Dessutom hade jag laddad med medaljer till mina barn som en rolig grej. Vilken mysig kväll det blev. Jag är så imponerad av mina barn och deras kämparglöd. De sprang båda fler varv än vad jag trodde de skulle göra. Dessutom ville båda barnen springa varsitt varv med min GoPro. Barn gör verkligen som vuxna gör … och om mamma brukar springa och filma sig själv, då är det klart att barnen vill det också.

Tennismatchen efteråt var en tuff fight, jag förlorade med 6-5, men när det är jämnt och spännande, då gör det mig inget att förlora. Vi hade en rolig timme.

Glada barn efter löpningen, fortfarande med spring i benen och hade svårt att stå still framför kameran.

Glada barn efter löpningen, fortfarande med spring i benen och hade svårt att stå still framför kameran.