mode-trender

Sportiga mössor i vinter

av Terese Alvén i kategorin Mode & Trender, Shopping den

Fyra sportiga mössor.

Den här veckan är det ganska varmt i stora delar av Sverige, men snart kommer kylan och då är det bra att vara beredd. Jag fryser väldigt lätt och går inte ut utan mössa på senhösten och vintern. Vill man skaffa sig en sportigare mössa har jag här fyra tips. Med början uppe i vänstra hörnet har vi en rosa-randig mössa designad av Anja Pärson för Seger, en cool retromössa från Craft som fungerar såväl i längdspåret som för promenader, en rosa mössa med tofs från Burton, och slutligen en mössa från Nike som jag tycker ser riktigt skön ut. Jag har redan shoppat en mössa till i vinter, men jag funderar på att skaffa mig någon till. Det är trots allt en accessoar som är rätt synlig och rolig att kunna variera.