barn-familj

Sportiga familjen

av Terese Alvén i kategorin Barn & Familj den

Ni som följer mig i sociala medier kanske tror att jag enbart sportar ihop med barnen eftersom jag gärna tipsar om sådana aktiviteter. Men en av de hetaste lekarna här hemma just nu sker i Tildes dockskåp. Men vi lämnar inte sporten helt – i huset bor nämligen sportiga familjen.

Sportiga mamman får jag leka med.

Sportiga mamman får jag leka med.

En av mina största önskningar som barn var att få ett eget dockhus. Helst ett till mina barbiedockor … Nu fick jag aldrig det, mina dockor bodde i en skåp. Det funkade fint det med, fantasin att leka fanns ändå där. Men det där huset, jag kunde aldrig riktigt släppa drömmen om det.

När Tilde fyllde 4 i början av januari hade jag fixat ett dockhus som stod och väntade på henne när vi landat från Thailand. Och oj vilken lycka! Nu står det fina Stockholmshuset från Lundby i vårt vardagsrum. Att välja familj till huset var enkelt när det fanns en sportig familj med tennisrackets. Så skoj! Tror jag tycker det är lika roligt som Tilde att flytta runt de små figurerna, inreda och leka familj.

Nu däremot ska jag starta dagen med riktig tennis. Veckans första, av två, tennisträningar väntar. Alltid lika pepp att få drämma till bollen!

Det blir många timmar framför dockhuset ...

Det blir många timmar framför dockhuset …

Jag hade gärna flyttat in i det fina Stockholmshuset med pool(!)

Jag hade gärna flyttat in i det fina Stockholmshuset med pool(!)