skonhet-hudvard

Sportig frisyr och inspelning av speakertext

av Terese Alvén i kategorin Skönhet & Hudvård den

Det har varit en dag på språng, men utan träning med ombyte. Kör en vilodag och har istället fått vardagsmotion i form av promenader mellan möten, frisören och inspelningsstudion (eller dit åkte jag taxi av tidsbrist, men gick hem …).

I frisörstolen hos Sofia på Björn Axén.

I frisörstolen hos Sofia på Björn Axén.

Jag älskar att klippa håret. Det är som när jag rensar hemma, lite ”ut med det gamla, in med det nya”. Nu var det ett bra tag sedan jag var hos frisören och jag kände för mer än att bara klippa topparna. Ett par decimeter rök när jag fick en kortare, sportigare och blondare look! Så härligt. Det passar min livsstil med ett hår som är enkelt att sköta, går att sätta upp i tofs till träning men samtidigt lätt kan fixas till för en sportig vardagslook.

Förresten, hur cool är min frisör? Sofia på Björn Axén är en av de bästa i Sverige, har vunnit flera priser och senast i helgen vann hon en statyett för årets frisör inom avant garde.

Förebild - innan saxen och färgen åkte fram.

Förebild – innan saxen och färgen åkte fram.

Efterbild - min nya sportiga frisyr.

Efterbild – min nya sportiga frisyr.

Efter tre timmar i frisörstolen – segt att sitta så länge, tur att jag inte klipper mig ofta – rusade jag iväg till en inspelningsstudio för att spela in speakertext till några träningsfilmer jag har gjort tillsammans med Folkpool.

Inspelning av speakertext till träningsfilmer för Folkpool.

Inspelning av speakertext till träningsfilmer för Folkpool.

Det fanns inte riktigt tid för lunch, schemat var späckat idag. För att hålla min sov- och matklocka á la Skalman glad fick det bli ett äpple hos frisören och en bar på väg till inspelningen. Riktig lunch fick jag sedan ett par timmar senare, då var det grymt gott med mat! Tur att det i alla fall finns smidiga nödlösningar att lägga ner i väskan. Har alltid med mig någon bar eller en påse nötter. Funkar fint när magen kurrar.

Att göra smarta val handlar om förberedelse. Det dyker inte bara upp tid till träning, det är inte enkelt att laga nyttig mat om man inte först köper hem ingredienserna, det är svårt att inte göra panikval när hungern slår in om man inte är förberedd. Tänk till innan, planera och prioritera det DU tycker är viktigt i ditt liv och för din skull så blir det lättare att leva hälsosammare (om det är vad du vill).

Nordic Råbar med smak av lakrits och hallon - så god! Perfekt när tiden är knapp.

Nordic Råbar med smak av lakrits och hallon – så god! Perfekt när tiden är knapp.