shopping

Sponsrat inlägg: Hjälp fler hjärtan att slå på alla hjärtans dag

av Terese Alvén i kategorin Samarbeten den

Annons. Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Hjärt-Lungfonden.

Träna ditt hjärta samt bidra med pengar till forskning som får fler hjärtan att slå längre.

Träna ditt hjärta samt bidra med pengar till forskning som får fler hjärtan att slå längre.

Alla hjärtans dag närmar sig och redan börjar det säljas röda rosor, sociala flöden svämmar över av hjärtan och affärer skyltar med choklad och gåvor att ge till någon man bryr sig om. Trevligt såklart. Men det finns annat som är viktigare att lyfta fram och lägga pengarna på denna dag.

Själv brukar jag alltid uppmärksamma mitt egna hjärta i samband med alla hjärtans dag. Att ge sig själv kärlek med ett utmanande konditionspass eller varför inte boka en träningsdejt. Regelbunden träning minskar risken för bland annat hjärt-kärlsjukdomar. Utan ett fungerande hjärta kan vi i värsta fall dö. Och forskningen är tydligt, fler dör tyvärr i hjärt-kärlsjukdom än i någon annan sjukdom. Det är en allvarlig sjukdom där mer pengar behövs för att forskningen ska gå framåt och fler har chansen att fler blir friska när de drabbas.

Allahjärtan.se

I samband med alla hjärtans dag har Hjärt-Lungfonden en kampanj jag gärna stödjer och vill att andra engagerar sig i. Inne på www.allahjärtan.se kan du skicka en personlig hälsning till någon du tycker om. Varje skickad hälsning kostar 100 kronor vilket går till Hjärt-Lungfondens viktiga forskning som får fler hjärtan att slå. Din hälsning kommer fram som ett sms den 14 februari och syns dessutom på 690 reklamskyltar runt om i Sverige

Jag har gått in och skickat en hälsning till min make som just nu befinner sig i Kanada på jobbresa. Han är min livspartner och jag vill att hans hjärta ska slå starkt länge så att vi får ett långt liv ihop och chans att njuta av våra barns uppväxt samt allt spännande som vi vill fylla våra liv med. Vi tränar båda regelbundet och tillhör inte den största riskgruppen. Men man vet aldrig när olyckan drabbar en. Då är det tryggt att veta att utvecklingen och forskningen hela tiden går framåt. Tillsammans kan vi göra skillnad.

Så mitt tips inför alla hjärtans dag: skicka en hälsning till någon du bryr dig om samt ge dig själv tid för ett träningspass. Låt hjärtat slå och njut av att du mår bra idag!

Jag har skickat en hälsning till min make samtidigt som jag har skänkt 100 kronor till Hjärt- Lungfonden.

Jag har skickat en hälsning till min make samtidigt som jag har skänkt 100 kronor till Hjärt- Lungfonden.

Annons. Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Hjärt-Lungfonden.

#hjärt-lungfonden #välgörenhet #forskning #allahjärtansdag #allahjärtan