Spin of Hope och Allt för hälsan

av Terese Alvén i kategorin PT & Instruktör, Böcker, Tävlingar den


Bild lånad från Allt för hälsan.

Nästa helg är det Allt för hälsan i Stockholm. Ni vet redan att jag ska hålla en föreläsning på fredagen kl 17:00 (dit ni alla är välkomna). Förutom detta kommer jag på torsdagen att hålla ett cykelpass på Stora scenen inne på mässområdet. Kl 11:00 inleder jag Spin of Hope, en spinningaktivitet som pågår under mässans alla fyra dagar för att samla in pengar till Barncancerfonden. Kom och cykla med mig! Det kostar 100 kronor att delta – och då får du cykla hur länge du vill. Bra, rolig träning samtidigt som du bidrar till Barncancerfonden.

Har du däremot inte tid att träna kan du träffa mig efter cykelpasset i built by Bibiks monter B10:45. Min författarkollega (vi har samma förlag) och jag säljer våra böcker till specialpris och jag kommer vara i montern 12-13 på torsdagen samt titta förbi där på fredag eftermiddag innan min föreläsning.

Så, för att sammanfatta:
Torsdag 11:00 Spin of Hope, Stora scenen
Torsdag 12:00-13:00 monter B10:45 för signering och försäljning av böcker
Fredag 17:00 Föreläsning Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild, sal A7

Vill du vinna en inträdesbiljett till mässan? Jag har två biljetter att tävla ut. Kommentera detta inlägg och berätta vad du skulle vilja att jag skriver ett blogginlägg om. Senast söndag 3 nov behöver jag ditt bidrag, då utser jag vinnarna. Lycka till, och jag hoppas vi ses nästa vecka (oavsett om du vinner eller ej)!