halsa

Spela golf i Thailand – bra försäsongsträning inför svenska sommaren

av Terese Alvén i kategorin Golf den

Att spela golf i Thailand är bra försäsongsträning inför svenska sommaren. Är så pepp på att spela golf på hemmaplan då jag på nytt fått blodad tand för sporten.

Soluppgång på golfbanan i Thailand.

Soluppgång på golfbanan i Thailand.

Det börjar närma sig hemfärd ifrån Thailand. När jag skriver detta är det mindre än 48 h tills vi är beräknade att vara på svensk mark. Hade hoppats att komma hem till skönt vårväder, men har förstått att det snarare är fler minusgrader och snö som väntar i Stockholm. Snacka om kontraster mot här där temperaturen ligger stabilt runt 30 grader och där det har varit soligt varje dag. Men som jag har njutit. Det var väldigt skönt att åka iväg direkt efter allt det jobbiga. Att få byta perspektiv och få en paus. En av alla ingredienser jag har älskat under dessa två veckor är golfrundorna med min pappa medan mormor var snäll och hängde med Tilde. Fyra 18-hålsrundor hann vi få till under dessa veckor. Startade starkt med fem par och en väldigt stabil runda, även andra rundan blev med beröm godkänt, men de två sista … ja, då lägger jag helst fokus på att det i alla fall var fint väder, skönt att promenera och att umgås med pappa.

Pappa i det vackra morgonljuset.

Pappa i det vackra morgonljuset.

Hade tänkt ta en paus med mitt golfspelande i sommar, men nu när mitt tillstånd har förändrats och årets planer har fått suddas ut och ersättas med annat, då tänker jag absolut spela en hel del golf. Fick rejäl mersmak efter mina 4 Thailandsrundor. Skönt att golfsäsongen i Sverige är på intåg, jag behöver inte vänta alltför många veckor innan det troligen fungerar att spela på hemmaplan.

Förresten – älskar min prickiga outfit från Daily Sports. Den har några år på nacken … är sugen på lite nyheter från deras nya kollektion som precis släppts. Vore perfekt för sommarens golfrundor!

Älskar att drämma till på de långa slagen, och älskar den prickiga toppen och kjolen från Daily Sports.

Älskar att drämma till på de långa slagen, och älskar den prickiga toppen och kjolen från Daily Sports.