inspiration

Spark i baken – föreläsning

av Terese Alvén i kategorin Inspiration, Blogg/webb den

Strax innan min föreläsning.

Strax innan min föreläsning.

Åh så skoj det var att få berätta om min blogg, mina tankar hur jag jobbar med Spark i baken och vad den har gett mig i min karriär. Förhoppningsvis fick lyssnarna någon ny tanke att ta med sig – eller så blev de kanske påminda om något som är värt att upprepas.

Mitt budskap var att satsa på det du tror på och brinner för. Jobba hårt och ha kul samtidigt, då kommer resultaten att komma.

Efter att ha träffat härliga tjejer idag på Geek Girl Meetup och lyssnat på intressanta sessioner om webb, sälj och sökoptimering går min hjärna på högvarv för att smälta alla intryck. Jag blir så otroligt inspirerad av att träffa personer som brinner för det de pratar om. Deras energi smittar av sig!