inspiration

Spark i baken – föreläsning

av Terese Alvén i kategorin Inspiration, Event/konvent den

Det blev ett par bloggbilder efter föreläsningen.

Det blev ett par bloggbilder efter föreläsningen.

Jag älskar att prata bloggande – och att få en hel timme till förfogande att prata om sitt favoritämne till en intresserad publik är inspirerande. De som kom för att lyssna var några bloggare, några som enbart läser bloggar och ett par som driver företag och vill veta hur bloggare jobbar och tänker.

Några av deltagarna har skrivit om föreläsningen. Annelie har skrivit om föreläsningen här och träningsnarkomamman har sammanfattat hela dagen. Även Sandra hade en inspirerande dag. Therese har inte skrivit om helgen än, men hon var med och lyssnade tillsammans med sin man.

Det roligaste med hela föreläsningen tycker jag är när de som lyssnar ställer frågor. Ibland är det segt att få igång frågeställandet, men när väl en har vågat fråga något brukar det dyka upp fler frågor. De sista minuterna av föreläsningen tyckte därför jag var mest intressanta då jag fick veta vad de som lyssnar är nyfikna på att höra – och vad jag kan lägga till i min föreläsning.

Tack ni som kom och lyssnade!