halsa

Solskenslöpning och sportlov

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Stockholm har sportlov. Nu ser vi till att aktivera alla barn – både de som får lyxen av en skidsemester, och de som är kvar i stan.

Underbar morgon, här på Strandvägen.

Underbar morgon, här på Strandvägen.

På morgonens soliga löprunda genom Stockholm passerade jag flera bilar som packades fulla med väskor och skidutrustning. Som jag älskade den här dagen när jag var liten och vi varje vinter bilade upp till Lindvallen för en veckas skidsemester. I år är vi hemma på sportlovet, Charles ska gå på innebandyläger och jag kommer se till att barnen får en härlig aktiv vecka även om vi inte befinner oss i skidbacken eller spåret detta år. Kommer bjuda på en hel del tips till andra i samma situation så att alla får tid att röra på sig och må bra. Alla har tyvärr inte möjlighet att åka skidor.

Löprundan satte guldkant på min morgon och sedan följdes det upp med lång frukost tillsammans med familjen som myst hemma i soffan med tecknat på teven. Extra härligt med apelsinklyftor och ananasbitar. Vi försöker ofta göra helgfrukosten lite lyxigare, idag blev guldkanten frukten, barnens varma choklad och nyköpt bröd som jag shoppade innan jag sprang de sista stegen hemåt.

Ut och njut denna lördag! Samla solpoäng och härlig uterörelse oavsett om du tränar själv eller med familj och vänner.

Mysfrukost!

Mysfrukost!


pilla

Rekommenderar skidåkning på Stadion eller Gärdet. Fantastiska spår och perfekt platt om man vill lära sig längdskidåkning.

Kommentering är avstängd.