traning

Snygga tenniskläder för kvinnor – nyhet från Röhnisch

av Terese Alvén i kategorin Tennis, Mode & Trender den

I flera år har jag önskat att utbudet av snygga tenniskläder för kvinnor ska bli bättre. Och äntligen händer det grejer. Röhnisch har lanserat en kollektion med helsvarta, ursnygga tenniskläder, kjol, topp, klänning och jacka. Så fint med den vippiga klänningen som även kom med ett par innershorts, den lilla puffdetaljen på jackans axel samt det tunna sköna materialet. Idag fick jag testa kläderna under ett event i SALK-hallen.

Kolla in den vippiga kjolen i tennisklänningen. Love it!

Kolla in den vippiga kjolen i tennisklänningen. Love it!

Två gånger i veckan spelar jag tennis. Dessutom tävlar jag i Spångas damlag, har tidigare spelat i TSK Malmens damstege och vi har egen tennisbana på landet. Ja, tennis är en stor del av mitt liv. Mina barn spelar tennis och jag är uppvuxen med en lillebror som alltid har spelat och en farbror som till och med vann över Björn Borg en gång i tiden … (sådan merit kan dock inte jag skryta med, jag älskar att spela men jag har stor utvecklingspotential.)

Jag, Ebba och Elin på tennisbanan.

Jag, Ebba och Elin på tennisbanan.

Älskar tennis då det är en social sport som samtidigt kräver fokus. Jag kan komma till en tennisträning med problem i huvudet, men under en timme hinner jag inte alls fundera på problemen, jag får bara vara i nuet och drämma till på bollar. Älskar att det finns så mycket att lära sig inom tennis, tekniken går alltid att skruva på och jag kommer aldrig bli fullärd. Men att spela tennis under många år till – det hoppas jag. Och jag hoppas också vi kommer få se ännu mer tenniskläder på marknaden framöver.

Jag och tränare Simon som spelade med oss.

Jag och tränare Simon som spelade med oss.