barn-familj

Snart summerar vi

av Terese Alvén i kategorin Barn & Familj, Inspiration den

Ja, det finns sina fördelar med att ha kvar gravidmagen. Bästa bordet när jag äter yoghurt och müsli i soffan framför Nyhetsmorgon. Fast jag vill nog hellre ha en bebis liggandes där trots allt.

Dagens ”hålla mig sysselsatt”-aktivitet blir en sväng till IKEA. Dessutom håller jag på att summera året som har gått, kommer upp här i bloggen på nyårsafton. Älskar att läsa folks sammanfattningar om vad de har varit med om i deras bloggar, och själv har jag gjort återblickar här i bloggen de senaste åren. Tycker det är givande att inspireras av andras berättelser och att själv reflektera över allt som har hänt en själv. Särskilt de bitar man har lärt sig något av eller som man är stolt över att ha genomfört. Och efter reflektionen fundera på vad man vill ta med sig in i det nya året.