halsa

Snart London Marathon!

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Till vardags hinner jag inte tänka särskilt mycket på att jag snart ska utmana mig med London Marathon. Men nu har mitt startbevis skickats till mig samt ett brev med tröja och en massa reseinformation om Londonhelgen. Jag längtar!

Nästan i mål på New York Marathon.

Nästan i mål på New York Marathon.

Den 23 april kl 10:00 är det dags för mig att springa London Marathon. Peppen är enorm! Särskilt som jag just nu sitter och jobbar med en massa spännande lopp här i Sverige hela dagarna. Då blir jag väldigt löpsugen.

Mitt mål med London Marathon är att njuta. Jag vill inte sätta något tidsmål för det gör mig bara stressad och för mig finns det ingen glädje i att pressa tiden. Upplevelsen är det viktiga. När jag sprang New York Marathon för ett par år sedan var det en magisk upplevelse, och jag hoppas på något liknande denna gång. Få uppleva London på ett nytt sätt, hejas fram av all publik längst med vägen och känna mig stark, lycklig och nöjd när jag klyver mållinjen. Åh, får nästan rysningar bara jag tänker på det …

London Marathon närmar sig.

London Marathon närmar sig.


Jessica

Åh, vad kul! Jag älskar din sköna avkopplande attityd! Kram!

Terese Alvén

:-) Det gäller att hitta det som funkar för en själv. Och tider är inget som peppar mig – mer att det stressar. KRAM

Annika

Läste ditt NY Marathon-inlägg. Vilket härligt lopp och vilken publik!! Måste varit fantastiskt.
Det var inte samma känsla som när jag sprang mitt första (kanske enda?) Marathon 2015 i Stockholm. Kallt och regnet var allt annat än ljumma droppar. Fy fasen. Jag är glad att jag tog mig runt med stelfrusen kropp och tack till min familj som stod ut med att heja fram mig i 4,50 timmar.
Hoppas klara 4.30 någon gång.

Terese Alvén

Jag sprang också Sthlm det året. Inte så skoj väder … hoppas på finare väder i år. När jag sprang Sthlm 2009 var det fantastiskt väder, nästan för varmt :-)

Göran Wallin

Jag ska också springa London Marathon.
Vi ses på startlinjen.
Ny bok – new book Jojje, the runner searching for meaning Akademibokhandeln https ://www.akademibokhandeln.se/bok/jojje-the-runner-searching-for-meaning/9789163930256/
Hälsningar / Regards Göran Wallin

Kommentering är avstängd.