inspiration

Snart kommer nya Spark i baken

av Terese Alvén i kategorin Inspiration, Blogg/webb den

Nya Spark i baken?

Nya Spark i baken?

Spark i baken står inför en spännande omgörning. Om några veckor kommer en helt ny design och en uppdaterad blogg att se dagens ljus. Just nu håller en webbyrå på att omvandla min blogg efter mina önskemål och krav. Eftersom ni är mina läsare vill jag höra vad ni vill.

Förutom själva blogginlägget och det flödet, vad skulle du mer vilja se på sajten? Något särskilt du vill ska lyftas fram i högerkolumnen? Ska det finnas någon särskild funktion som du idag saknar? Eller finns det något idag på min blogg som du tycker är toppen och som jag absolut inte får ta bort?

Har du någon minut över och vill hjälpa mig med min blogg – släng iväg ett mejl till sparkibaken@gmail.com med dina tankar. Märk gärna mejlet ”spark i baken 2011”. Alla tankar och feedback är välkommet och värdefullt för mig. Det är ju för att ni ska få en ännu bättre blogg att besöka som jag gör detta.