halsa

Ska jag eller ska jag inte?

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Åh så svårt det är att bestämma sig ibland. Senast imorse sa jag till flera andra under morgonlöpningen att jag inte kommer anmäla mig till Stockholm marathon nästa år då jag tror det blir för tätt inpå förlossningen med avseende på den träningsmängd jag kommer hinna genomföra. Om förlossningen går bra borde kroppen vara återställd fysiskt då jag planerar att aktivt jobba med bäckenbotten och trappa upp träningen successivt efteråt. Däremot kommer jag troligen inte hinna med så många långpass som jag skulle vilja. Men har jag tur funkar ändå kroppen rätt bra tack vare extra slagvolym och blod som kan finnas kvar sedan graviditeten. Kanske blir det succé?

Idag fick jag ett mejl från Stockholm marathon där de påminner mig om att det är 35:e året som loppet ASICS Stockholm marathon går av stapeln, och då väcks såklart mitt sug. Vore häftigt att få uppleva mara-stämningen igen! Anmäla sig kan jag ju alltid göra, då har jag i alla fall ett val när loppet väl närmar sig. Innan årets slut kommer platserna vara slut, och då är det försent att ångra sig.