Sista veckan som instruktör

av Terese Alvén i kategorin PT & Instruktör, Träning den

Iklädd gammal favorittopp från Röhnisch.

Sista måndagsklassen som jag instruerar på ett tag har precis avslutats. Känns konstigt. Är så van vid mina rutiner. Men det blir samtidigt mer verkligt att förlossningen närmar sig – även om det är cirka åtta veckor kvar till beräknat förlossningsdatum. Imorgon och på fredag instruerar jag också, sedan blir det enbart egen träning resten av graviditeten.

Idag blir det vabb med Charles stora delar av dagen, innan Glenn kommer hem och löser av mig. Har mycket som ska göras den här veckan, så jag behöver mina arbetstimmar. Hoppas på att hinna jobba lite nu när Charles halvligger i soffan och kollar film. Han är i alla fall på bättringsvägen även om han är lite trött.