barn-familj

Sista veckan – och önskerubrik

av Terese Alvén i kategorin Barn & Familj den

tennis Hacksta Hill

Sista veckan på semestern och nu på förmiddagen åker vi ut till sommarstället för att spendera veckan där. Jag börjar längta tillbaka till rutiner och att ta tag i allt jobb. Lite mer struktur gör också att jag får mer inspiration till bloggandet. Min blogg har gått lite på lågvarv nu under semestern eftersom jag känner att jag har behövt vara ledig. Endast ett inlägg om dagen har det blivit, och det är lite enligt mina mått. Men med start på måndag räknar jag med att öka på igen med allt från träningstips till intervjuer, pepp och inspiration. Något särskilt ni önskar att jag skriver om? Tipsa gärna i kommentarsfältet. Tidigare har ni fått skriva önskerubriker och så har jag skrivit inlägg om det, är det något ni undrar eller vill veta mer om, fram med det.

stellasport

Nu inspireras jag av några utvalda bilder från livet på sommarstället, jag ska ta tillvara på de här sista dagarna. Sedan blir det bara kortare helgresor ut till sommarstället. Hur har sommaren kunnat ta slut så fort, det känns knappt som att den har börjat?!

Skriva bok skogsutflykt med smultron jordgubbsland fotbollsmatch