test

Simma och sporta med vattentäta hörlurar

av Terese Alvén i kategorin Test den

sony1

Tycker du om att bada eller simma och vill lyssna på musik samtidigt? Då vill jag rekommendera Sonys trådlösa och vattentäta Walkman-lurar. Lurarna funkar även fint om du vill springa och slippa ha en sladd dinglandes. När man sätter på sig lurarna hör man nästan ingenting av det som sker utanför, de sluter väldigt tätt och man hamnar i en liten bubbla, något jag föredrar när jag ligger i badkaret hemma och får några minuter för mig själv eller tar några längder i en pool – som skedde senast i Kina.

ring

Ring att byta låt med.

Nu längtar jag efter att få komma till ett ställe med pool – eller för den delen – bada utomhus i en soluppvärmd vik. Det sistnämnda känns ganska avlägset än så länge …

Jag testade en tidigare modell av lurarna för ett par år sedan under en vistelse i Thailand – se bilder här. Det jag gillar med denna nya modell är att det följer med en liten ”ring” du kan sätta på fingret när du rör på dig om du enkelt vill byta låt, samt att du kan svara i telefon samtidigt som du sportar.

Det ryktas om regn på Stockholm marathon denna lördag, aj aj, förhoppningsvis blir det inte så pass blött att det behövs vattentäta lurar, men det skadar ju inte.

 

sony