mode-trender

Shoppingfrukost på Röhnisch

av Terese Alvén i kategorin Mode & Trender, Event/konvent den

Frukost med mina läsare på Röhnisch.

Det är alltid härligt att träffa läsare av min blogg. Ibland när jag skriver undrar jag vilka det är som sitter bakom skärmarna runt om i Sverige – och utanför landets gränser – och läser Spark i baken. Blir glad av att jag då och då får möjlighet att träffa några av er – som under morgonens läsarfrukost med shopping på Röhnisch.

Goda smörgåsar, kaffe, juice och färsk ananas bjöds det på, samt en goodiebag med bland annat min favorit-behå från Stay in Place. Enligt Josefin som pratade om de olika sport-behåarna som går att köpa på Röhnisch under frukosten rekommenderar de inte för höginstensiv träning för de som har större byst, men jag gillar den när jag kör spinning, spelar tennis eller joggar. Dessutom sitter den åt lagom hårt nu när jag blir större under graviditeten.

Jag visade upp några av mina favoriter ur Röhnisch höstkollektion och jag är helt kär i den mysiga gråa tröjan jag hade på mig. Den kommer jag däremot ha till vardags – inte till träning.

Det var lång kö till provrummen och när vår timme tillsammans var slut hängde många fortfarande kvar och minglade samt shoppade. Kul – då fick jag chansen att prata med en hel del av er. Efter ytterligare en halvtimme var jag sedan tvungen att rusa hem för att ta hand om Charles då Glenn är på kurs hela helgen.

Tack för en härlig morgon Röhnisch och alla läsare!

Jag visar plagg och läsarna minglar runt vid frukosten.