arkiv

Schema för helgens hälsomässa

av Terese Alvén i kategorin Event/konvent den

Det råder träningsyra i Stockholm. Och visst behöver vi energi och endorfiner i novembermörkret. Jag är tokladdad inför helgens Allt för hälsan-mässan som jag gästar både fredag och lördag. På … Läs mer

Träna med mig och barnen. Foto: Jane Haglund

Träna med mig och barnen. Foto: Jane Haglund

Det råder träningsyra i Stockholm. Och visst behöver vi energi och endorfiner i novembermörkret. Jag är tokladdad inför helgens Allt för hälsan-mässan som jag gästar både fredag och lördag. På Instagram kör jag denna vecka korta videosnuttar med familjeträning – som pepp inför mina Träna tillsammans-pass. Förutom rörelseglädjen blir det också en hel del allvar – men såklart med hopp och en inspirerande ton – när jag pratar om ätstörningar och hur vi blir friska och mår bra i den vi är. Här kommer en påminnelse om mina tider i helgen:

Fredag 25 nov
14:45-15:15 Från träningshets till rörelseglädje, jag berättar mer om min strävan efter att inspirera till HÄLSA utan pekpinnar eller måsten, scen: Pratbubblan
16:00-16:30 Träna tillsammans med familjen, kom och träna tillsammans med mig och ta med dina barn! Jag inspirerar till rolig familjeträning, scen: Aktivitetslabbet

Lördag 26 nov
13:00-13:30 Träna tillsammans med familjen, kom och träna tillsammans med mig och ta med dina barn! Jag inspirerar till rolig familjeträning, scen: Aktivitetslabbet
14:00-14:30 Ångestpodden, jag gästar liveinspelning av podd och vi pratar ätstörningar och hur man blir frisk, scen: Pratbubblan

Under söndagen hinner jag tyvärr inte ut till mässan – då håller jag i en utbildning och hälsosamt träningsklimat. Så spännande!

Mina vuxenböcker finns till försäljning på Boktorget under hela mässan – och alla barn som kommer och tränar med mig på Träna tillsammans med familjen – får min barnbok Träna tillsammans med Tia som present. Så kom förbi och träna med dina barn!