traning

Sammanfattning dag 2 – Glenn style

av Terese Alvén i kategorin Träning, Event/konvent den

Glenn kör funktionell styrka.

Glenn kör funktionell styrka.

Andra dagen var också den längsta dagen. Ändå hanns det bara med en klass utöver vår egen klass. Tanken var att köra båda Athletics med Jose Nunez och Bodycombat med Sussi Pe (hon med de sjuka vikterna under Bodypumpen) och Leon Hobro. Det var tanken men det blir ju sällan som man tror. 15 min in i försa passet så insåg jag att ska jag orka med vårt pass så måste jag hålla igen. Athletics är ett pass för funktionell träning. Mycket olika träningsmoment med lite vikt men mycket rörelse eller vad sägs som att göra marklyft som sen avslutas med att man kastar upp stången i luften för att sedan fånga upp den och bromsa ner fallet i ett nytt marklyft. Eller magövningen ”båten”, man sitter på rumpan med bena i luften och kastar en vikt mellan höger och vänster hand. Helt galet jobbigt.

Athletics var ett roligt, varierande men väldigt jobbigt pass. Bodycombaten fick tyvärr ge vika för att jag överhuvudtaget skulle komma upp på cykeln.

Sen vart det vår tur. Laddade till tänderna satte vi igång och när armarna for upp i luften vid målgången så kändes det jättebra. Efter det så blev det ytterligare ett besök in i badet, bara det var värt resan upp hit. Idag blir det nog lite lugnare, kanske ett besök på Bodyattacken eller så blir det en sväng in i badet, vi får se. Ha det bäst! /Glenn