kosttips-recept

Röd chiapudding med nektarin och crunch

av Terese Alvén i kategorin Kosttips & recept den

chiapudding aprikos

Inspirerad av veckans utbildning experimenterade jag fram en färgglad god frukost till idag. Var tvungen att ta ett par bilder, får ju passa på när jag äter något annat än mina vanliga ostmackor. Inte lika roliga på bild … men även om mackor och ägg är min standardfrukost är det gott att variera sig ibland. Och under de närmsta veckorna blir det troligen en hel del experimenterande. Dels för att jag fått ny kunskap och dels för att idag startar vår semester! Självklart kommer en del jobb följa med på vår ledighet, det är livet som bloggare. Men efter mina sista timmar vid datorn idag för att leverera några uppdrag ser jag fram emot att fokusera på att vara med familj och vänner samt ladda kroppen och hjärnan med en massa sköna, inspirerande, roliga, utmanande, avslappnande och goda upplevelser.

Röd chiapudding med nektarin och bovetecrunch var enkelt att göra. Igår vispade jag ihop två matskedar chiafrön med 1,75 dl grön smoothie (från Kung Markatta) med smak av rödbeta och mango. Jag ställde skålen i kylen över natten så att puddingen stelnade. Sedan toppade jag med en tärnad nektarin och en raw bovetecrunch med gojibär och kardemumma som vi gjorde under en lektion tidigare i veckan. Funkar även bra med vilken granola eller müsli man vill, det är crunchet man vill åt.

Mums!

chiapudding aprikos