halsa

Redo för Ragnar Relay White Cliffs! En springande helg i England

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Foto från Ragnar White Cliffs. Hur härlig miljö att springa i?!

Foto från Ragnar White Cliffs. Hur härlig miljö att springa i?!

Jag är sjukt pepp! Idag flyger jag till London tillsammans med några kollegor. Och vi åker inte till England för att shoppa utan för att springa. En del löpare har åkt till Berlin för att springa marathon i helgen, vi väljer dock en lite annorlunda tävling denna gång – Ragnar Relay White Cliffs. Och vi ska inte heller springa lite. Starten för vårt lopp går på lördag morgon och sedan springer vi fram till målgång på söndagen.

Men nej, det är inget ultralopp jag ska ge mig ut på utan en häftig stafett. Jag kommer inte kunna beskriva hur det är/var förrän loppet är över då jag inte har varit med om något liknande tidigare, men om ni kikar på filmen här nedan får ni en försmak av loppet vi ska genomföra. Och ni förstår kanske att jag är otroligt taggad. Inte bara för själva utmaningen där jag totalt springer drygt 3 mil utan minst lika mycket för den häftiga miljö längs kusten och Dovers vita klippor där banan går.

Reebok Ragnar White Cliffs from Ragnar on Vimeo.

Ni får följa mig på Instagram Stories under helgen – och så lovar jag en maffig rapport från min upplevelse av loppet såklart. Det jag oroar mig mest över är nattlöpningen … blir intressant att se hur min kropp kan prestera mitt i natten.