inspiration

Redo för Chicago Marathon!

av Terese Alvén i kategorin Inspiration den

Två dagar till Chicago Marathon och vi har vaknat upp för vår första heldag i staden. Så taggad!

Nu är det nära. Igår landade jag och Glenn i Chicago. Nu är det bara två dagar kvar till start. Så pepp! Men innan det är dags att dra på sig löparoutfiten och ge sig ut för att upptäcka Chicago med springskorna på i 42 195 meter blir det en hel del promenerande i staden. I New York har jag varit otaliga gånger, men Chicago har jag aldrig besökt, jag hoppas att denna stad är lika promenadvänlig som New York. Ser fram emot att få köra sightseeing med min man. En lyxig weekend bara vi två som vi ska njuta av. Även om mycket av tankarna ändå drar iväg mot söndagen … men nej, fokus på nutid.

På Arlanda hittade jag en notis om Rörelseglädjepodden i Plaza Kvinna. Kul! Nu är (som ni vet) dessutom Anna Lissjanis med och rattar spakarna i podden.

På Arlanda hittade jag en notis om Rörelseglädjepodden i Plaza Kvinna. Kul! Nu är (som ni vet) dessutom Anna Lissjanis med och rattar spakarna i podden.

Lite löparfokus blir det redan idag. Vi ska ut till expot för att hämta nummerlappar, och imorgon, då springer vi deras Breakfast Run. Så hela helgen ramas in av löpning även om finalen blir på söndag. Och så ska vi såklart fylla på med smarrig mat i magen och nya intryck i huvudet. På tal om mat, jetlagen gör att vi är uppe redan i ottan och vi ska ge oss ut på stan för frukost. En härlig amerikansk diner som serverar våfflor och äggröra vore inte helt fel. Att det ösregnar ute just nu … ja, det får vi bara acceptera.

Det körde reklam i flygplatsen - blev härligt peppad när jag såg Crafts reklam, och blev löpsugen.

De körde reklam i flygplatsen – blev härligt peppad när jag såg Crafts reklam, och blev löpsugen.

50 nyanser av blått.

50 nyanser av blått.

Vacker solnedgång när vi närmar oss Chicagp.

Vacker solnedgång när vi närmar oss Chicago.