test

Pumpa upp träningen i Halloween-tider!

av Terese Alvén i kategorin Dagens övning den

Pumpa upp träningen i Halloween!

Pumpa upp träningen i Halloween!

Jag inspireras ofta av det jag har runt omkring mig när jag ska träna. Och bara man sätter på sig träningsglasögonen går det att finna mängder av tillfällen att få in rörelse i livet. Allt behöver inte vara så allvarligt, våra lek runt och ta tillvara på det du har tillgång till – som en pumpa. Perfekt träningsredskap nu i Halloween innan pumpan förvandlas till en vacker, eller skrämmande, lykta.

Inne på Facebook hittar du min pumpa-video med fem enkla övningar att göra hemma. Övningarna tränar igenom hela kroppen och du får upp pulsen samtidigt som styrka tränas tack vare att du maler på i 30 sekunder per övning. Jobba totalt två varv och vips har du fått fem effektiva träningsminuter. Svårare än så behöver det inte vara.

Halloween är egentligen på tisdag, den 31 oktober, men här i Sverige är det en hel del som firar redan i helgen med att klä ut sig och ha halloweenfest i skolan innan höstlovet. Och ska du hinna träna med pumpan innan du gröper ur allt innehåll, då är det dags att träna nu.

Här är de fem övningarna jag körde hemma i lägenheten:

  1. Knäböj med tricepspress
  2. Utfall med rotation
  3. Draken
  4. Båt med rotation
  5. Upp och sitt

Lycka till och njut av din träning!

Man ska inte leka med maten ... nej, men allt behöver inte vara så allvarligt hela tiden.

Man ska inte leka med maten … nej, men allt behöver inte vara så allvarligt hela tiden.